Over Meijboom Bouwservice

Mijn naam is Eelke Meijboom en ik ben bouwkundig Ingenieur. Ik heb inmiddels ongeveer tien jaar ervaring in de bouw als timmerman en ik heb begin 2010 de opleiding HBO bouwkunde aan de Hanzehogeschool te Groningen afgerond. Vanaf dat moment heb ik me volledig gestort op het opzetten van een bedrijf dat zich bezig houdt met de bouw in zijn breedste vorm.

Meijboom Bouwservice is een eenmanszaak gevestigd in Zwiggelte. Doordat het een eenmanszaak is, is er korte, directe communicatie mogelijk. Bij vragen of problemen is er één vast aanspreekpunt en zal er ook snel antwoord zijn. Duidelijkheid naar u als klant over planningen, materialen, levertijden etc. is voor ons een must.

Door de praktijkervaring te combineren met de theoretische kennis en met daarnaast een verscheidenheid aan professionals en specialisten in mijn omgeving zorgen wij ervoor dat wij voor u een betrouwbare partij zijn als het gaat om bouwen!

Contact

Meijboom Bouwservice
Hoofdstraat 34
9433PC Zwiggelte

06 50403138

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.